Bron: weerslag.nl


Wat is de Club van 50?
De "Club van 50" is een groep mensen die SV Kilder een warm hart toedraagt en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50,00 doneren.Het geld wordt, op voorstel van de "Club van 50", binnen uiterlijk twee jaar besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden.De eerste jaren zal het geld besteed worden aan projecten waarmee onze vereniging het energie verbruik terug kan dringen. Als ook de accommodatie een extra facelift te geven.

Wat krijgt u hiervoor terug?
 • Vermelding van uw naam op het bord in onze kantine
 • Vermelding op de website van SV.Kilder
 •  Eeuwige dankbaarheid en roem

Wie kan er lid worden van de Club van 50?
Uiteraard de leden en oud-leden van SV Kilder, maar ook ouders van (jeugd)leden en in het algemeen een ieder die SV Kilder een warm hart toedraagt.

Wie bepaalt wat er met het geld gaat gebeuren?
Uit de deelnemers van de 'club van 50' zal een commissie gevormd worden welke bepaalt waaraan in de ogen van de deelnemers het geld besteed mag worden. Elke donateur kan hiervoor dan ook een voorstel bij deze commissie kenbaar maken.
In overleg met de commissie zal bepaald worden waar de gelden naar toe gaan. Op de jaarlijkse ledenvergadering zal een overzicht van inkomsten en bestedingen worden gepresenteerd.

Hoe kan je lid worden?
Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren in het clubgebouw
van SV Kilder of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook is het mogelijk u aan te melden bij de sponsorcommissie.

tolk