Bron: weerslag.nl


 
STEUN S.V. KILDER ALS VRIJWILLIGER OP DE ZWARTE CROSS!  
 
De voorbereidingen voor de Zwarte Cross , editie 2018 , zijn alweer in volle gang.Door je inzet als vrijwilliger op de Zwarte Cross ondersteun je financieel de club. Dit heeft ons ook het afgelopen jaar geen windeieren gelegd. Een twaalftal S.V. Kilder mensen beleefden vorig jaar een prachtige dag(en) waarop ze nu nog met veel plezier terugkijken. Ook dit jaar willen we weer proberen om met een grote afvaardiging dit evenement te bezoeken om daar de handen uit de mouwen te steken en zodoende weer een leuk bedrag voor onze club te genereren.
 
Het evenement vindt dit jaar plaats op 12 , 13 , 14 en 15 juli.
 
De organisatie zoekt voor de komende Zwarte Cross weer de volgende medewerkers:
· Barmedewerkers
· Verkeersregelaars
· Afvalprikkers
· Entree (scannen van tickets)
· Camping inzetploeg
· Overig (nix<18,toiletjuffen,parkeerbeheer etc.)
 
Voor het werken op de Zwarte Cross gelden de volgende regels:
 
· Alle medewerkers moeten 18 jaar of ouder zijn om te mogen werken.
· Houd rekening met fysiek zwaar werk: veel staan , lopen en tillen.
· De vergoeding is € 5,- per persoon, per uur + 1 vrijkaart per medewerker voor een dag naar keuze.
   ( Iedere medewerker krijgt 1 kaart , ongeacht hoeveel diensten deze persoon werkt)
· Het opgeven van de medewerkers is GEEN garantie dat ook iedereen wordt ingezet.
· De verkeersregelaars dienen in het bezit te zijn van een certificaat alvorens ze mogen werken.
  Dit certificaat is te behalen middels een e-learning cursus welke 30 minuten kost en thuis kan worden gedaan.
  De organisatie zal deze cursus kosteloos verstrekken. Zonder dit certificaat is inzet niet mogelijk
· Voorkeuren aangeven voor dag- of avonddiensten is prima, de organisatie kan alleen niet garanderen dat dit ook lukt.
· Ook het opgeven van een voorkeursfunctie is geen garantie dat men alleen hiervoor wordt ingezet.
 
En dan nog even dit:
 
· Je komt normaliter met allemaal mensen van je eigen vereniging achter bijv. een bar.
· Verkeersregelaars staan minimaal met 2 personen.
· Een dienst is ongeveer 8 uur.
· De vrijwilliger hoeft geen lid van de S.V. Kilder te zijn.
· Wie waar ingedeeld wordt is in handen van de organisatie.
 
We hopen ook dit jaar weer op veel aanmeldingen.
 
Irma Renting regelt dit jaar weer de opgaven. Gaarne aanmelden per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
OPGAVE GRAAG VOOR 1 MAART A.S. De Zwarte Cross organisatie gaat vanaf 1 maart bepalen welke leden hun penningmeester dit jaar weer blij mogen maken.
 

  
dinsdag   6 februari                    Doetinchem 1 - Kilder 1                 20:00 uur     Achterhoek Cup


VERPLAATS NAAR DINSDAG 27-02-2018
 
 

collecte1Afgelopen zaterdag 12 november heeft de jeugd de Tolk, collecte2de prestatiegids rond gebracht onder leiding van Gerard en Rick. Tot nu toe is er al een super bedrag van rond de € 800,- opgehaald. Na het rondbrengen stonden de pannenkoeken alweer klaar in de kantine. Die met liefde door Dennis en Bea gebakken werden. De uiteindelijke eindstand wordt zaterdag 19 november bekend gemaakt. 

Bent u om welke reden dan ook niet thuis, maar wilt u SV Kilder toch ondersteunen? Vanaf maandag 14 november kunt u een week lang uw gift doneren in de speciale collectebus bij de Attent. Hiervoor een hartelijk dank aan Marcel en Ineke!!

Na een mooi seizoen zijn de MO13, onder leiding van Marit Scheepbouwer en Kaylie Lucassen, kampioen geworden.m013 kampioen2.jpg

Dit nieuw samengestelde team heeft met 8 overwinningen en slechts 1 verloren wedstrijd een fantastische prestatie neergezet. Door een ijzersterke verdediging hebben ze slechts 6 tegendoelpunten gehad. Vanuit het midden werd er goed opgebouwd, waardoor voorin gescoord kon worden. Helaas is door de weersomstandigheden de laatste wedstrijd niet gespeeld, maar met een ruime voorsprong was de winst al binnen. m013 kampioen3.jpg

Het kampioenschap is uitbundig gevierd met een rondgang door Kilder en afsluitend op de schaatsbaan in Doetinchem.

Voor de begeleiding van de teams hebben we ieder seizoen veel leiders en trainers nodig. Op dit moment zijn er voor diverse teams nog vrijwilligers nodig voor de training en of leiding. Heeft u interesse, geef u dan op als vrijwilliger. (Gerard Klaassen 06-13986767)
We schrijven 22 oktober in het jaartal 2017. Feyenoord treft vandaag in haar eigen Kuip Ajax voor het 1e bedrijf dit seizoen. Ook Kilder heeft sinds dit jaar, (dankzij de KNVB) haar eigen klassieker. Kilder 4 treft in haar eigen de Tol Kilder 5. Met de info van vorig jaar zou je kunnen zeggen Kilder 5 tegen Kilder 5....maar die beerput laten we dicht. Sportiviteit lost mogelijk meer op dan ‘talk to me’. Zeer plezierig is dat bij 5, naast Wilko D. , Dion te K. en Freek G. ook een vijftal Poolse medelanders het team zijn komen versterken. Jammer dat onze huidige trainer ML deze week niet wilde aanpikken om zijn kunsten tegenover zijn neven te etaleren. Er volgt in 2018 nog een kans in het 2e bedrijf.

Kilder 4 was vooraf gelet op de spelerslijst favoriet voor de winst.

Na de aftrap was het een ongekende gelijk opgaande strijd. Kilder 4 creëerde kansen maar wist dit niet te verzilveren. Daar in tegen was het 5 die na de 1e uitval 0-1 liet aantekenen. Blijkbaar maakte dat een “beest” in 4 los. Binnen 10 minuten was het 2-1 in het voordeel van 4. (de site redactie tikt me over de vingers: afronden graag). De rest van the clash is inmiddels geschiedenis. Vier speelde als Tom & Jerry met vijf, zonder dat het leidde tot dubbele cijfers. Eindstand: 5-2. Vijf was, (en ik citeer MartinvD) zelfs blij met deze kleine verliespartij. Vier pakte 3 punten maar met mixed fealings.

Op naar Stokkum 4 next Sunday 29-10.

Man van de wedstrijd: Theo Berendsen als scheidsrechter (onopvallend opvallend).
 
 

Met ingang van het seizoen 2016-2017 gaat de KNVB de aanduidingen van de jeugdteams aanpassen aan hoe het in alle landen om ons heen gebruikelijk is.
 
Internationaal gebruikelijke aanduidingen
De aanduidingen A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 19 (jaar) tot en met Onder 7 (jaar). Zie ook het schema. C-junioren worden dus bijvoorbeeld Onder 15. Dit was altijd al de leeftijdsgrens van de C-junioren. Feitelijk verandert er dus niets.
J staat voor jeugdcompetitie
 
Nieuw is ook de toevoeging van een J in de aanduidingen voor de jeugd. Niet de J van jongens, maar de J van jeugd. Jeugdklassen waarin zowel jongens als meiden gezamenlijk in één team of als teams tegen elkaar kunnen uitkomen.
 
Naast deze gemengde jeugdcompetities komt er, net als nu, bij een aantal leeftijdsgroepen ook een specifieke meidencompetitie, die wordt aangeduid met een M in plaats van een J. De opgave van teams gaat op dezelfde manier als de jaren hiervoor. Alleen heet het B1-elftal straks het O17-1 elftal en het D4 team het O13-4 team. Ook de indeling gaat niet anders zijn dan in voorgaande jaren.
 
Aanduidingen in een tabel
In onderstaande tabel zijn de nieuwe aanduidingen, de oude aanduidingen en de geboortejaren overzichtelijk naast elkaar gezet.
De peildatum is 31 december van enig jaar.
 
Team Oude benaming Geboortejaar
JO19/MO19 A-junioren 1998, 1999
JO17/MO17 B-junioren 2000, 2001
JO15/MO15 C-junioren 2002, 2003
JO13/MO13 D-pupillen 2004, 2005
JO11 E-pupillen 2006, 2007
JO9 F-pupillen 2008, 2009
JO7 Mini pupillen 2010, 2011

Kalender:

Vorige maand Februari 2018 Volgende maand
M D W D V Z Z
week 5 1 2 3 4
week 6 5 6 7 8 9 10 11
week 7 12 13 14 15 16 17 18
week 8 19 20 21 22 23 24 25
week 9 26 27 28

Evenementen:

Geen evenementen
tolk1