Binnen onze vereniging gelden (gedrag)regels waaraan eenieder zich dient te houden. Deze (gedrag)regels zijn:
  • Men dient tijdig aanwezig te zijn voor de trainingen en de wedstrijden.
  • Afmelden voor het trainen en de wedstrijden dient zo vroeg mogelijk te geschieden bij de eigen leiders c.q. trainers.
  • Het dragen van scheenbeschermers is verplicht.
  • Kleedkamers dienen zowel na de trainingen als ook na uit- en thuiswedstrijden bij toerbeurt te worden schoongemaakt.
  • Voetbalschoenen buiten schoonmaken op de daarvoor bestemde rollen.
  • Na de trainingen en de wedstrijden is het verplicht douchen (uitzonderingen daargelaten).
  • Tijdens het douchen wordt het dragen van badslippers aanbevolen.
  • Indien het vriest zijn lange trainingsbroek en trainingsjack verplicht.
  • Iedere speler dient zich correct te gedragen ten opzichte van scheidsrechters, leiders, tegenstanders, medespelers en publiek.
  • In overleg met de eigen leider dient men bereid te zijn in een ander team te spelen indien het betreffende team te weinig spelers heeft.

Het zich niet houden aan bovenstaande (gedrags)regels of enig ander ontoelaatbaar gedrag kan uitsluiting van trainingen en/of wedstrijden tot gevolg hebben.

Vorige maand April 2018 Volgende maand
week 13 1