De Tolk is het clubblad van SV Kilder.

De Tolk komt 3 maal per jaar uit. Aan het begin van ieder seizoen verschijnt de Tolk in de vorm van een presentatie gids waar alle elftallen door middel van een foto zich aan u voorstellen. Verder verschijnt er halve wegen en als afsluiting van het seizoen een Tolk. In de Tolk kunt u onder andere gebeurtenissen binnen de club teruglezen, is er aandacht voor onze sponsoren, proberen wij ook andere verenigingen binnen Kilder ruimte te geven en is er bijvoorbeeld een vrijwilliger in beeld. Al met al een clubblad dat voor het hele Kilderse volk bestemd is.
Ons clubblad kan niet bestaan zonder onze sponsoren, door hun steun kunnen wij een mooi clubblad volledig in kleur en met vele mooie foto's en teksten uitbrengen. Onze dank is dan ook groot voor onze sponsoren. Mocht u nog geen sponsor zijn en dit wel graag willen, neem dan contact op met een van de redactieleden.
Om een dergelijk clubblad neer te zetten zijn er vrijwilligers nodig die het leuk vinden om s te schrijven, items te bedenken en creatief zijn. Mocht u de redactie willen versterken dan horen wij dat graag. Vraag gerust eens naar wat meer informatie bij een van de redactieleden.
Ook voor vragen, opmerkingen of suggesties staat de redactie open.
Wij wensen u veel leesplezier.
De Tolkredactie:

Janneke Lanke
Rinke Schepers
Anne Renting
Natasja Wittenhorst
 
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

oktoberfest kl

Kalender:

Vorige maand Oktober 2018 Volgende maand
M D W D V Z Z
week 40 1 2 3 4 5 6 7
week 41 8 9 10 11 12 13 14
week 42 15 16 17 18 19 20 21
week 43 22 23 24 25 26 27 28
week 44 29 30 31

Evenementen:

Geen evenementen
tolk