Voor aanmeldingen bij onze vereniging kunt u op de onderstaande link klikken. Hiermee krijgt u een aanmeldingsformulier in PDF formaat, welke op de pc ingevuld en uitgeprint kan worden.

Dit formulier graag volledig invullen en uitprinten. Daarna ondertekenen voor zowel de aanmelding als de machtiging en samen met een recente (pas)foto met herkenbaar gezicht opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de persoon welke rechtsboven op het formulier vermeld staat.

De vereniging bepaald in welk team de aangemelde speler wordt ingedeeld. Let wel! Opgave tijdens het seizoen geeft géén garantie tot deelname van competitie/beker wedstrijden van het huidige seizoen.

De inning van de verenigingscontributie gebeurt via een doorlopende SEPA machtiging (automatische incasso). De machtiging hiervoor bevindt zich op het aanmeldformulier en dient ook volledig ingevuld te worden.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Personen tot 18 jaar dienen dit formulier door de ouders/voogd te laten ondertekenen.

Indien je geen PDF programma hebt kan het formulier niet geopend worden.
U kunt een PDF programma op uw computer installeren via onderstaande link.

foxit_getreader

oktoberfest kl