Voor aanmeldingen bij onze vereniging kunt u op de onderstaande link klikken. Hiermee krijgt u een aanmeldingsformulier in PDF formaat, welke op de pc ingevuld en uitgeprint kan worden.

Dit formulier graag volledig invullen en uitprinten. Daarna ondertekenen (2x) en inleveren bij het adres dat erboven staat. Voor eventuele vragen kunt u eveneens contact opnemen met diezelfde persoon.

Is de persoon die aangemeld wordt, op 31 december van het lopende jaar, 10 jaar of ouder, dan moet één pasfoto ingeleverd worden i.v.m. het aanvragen van een spelerspas.

De wedstrijdsecretartis bepaald in welk team de aangemelde speler wordt ingedeeld.
Let wel! Opgave tijdens het seizoen geeft géén garantie tot deelname van competitie/beker wedstrijden van het huidige seizoen.

De inning van de verenigingscontributie gebeurt via een doorlopende SEPA machtiging (automatische incasso). De machtiging hiervoor bevindt zich op het aanmeldformulier en dient ook volledig ingevuld te worden.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken.

Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Personen tot 18 jaar dienen dit formulier mede door de ouders/voogd te laten ondertekenen.

Indien je geen PDF programma hebt kan het formulier niet geopend worden.
U kunt een PDF programma op uw computer installeren via onderstaande link.

foxit_getreader

kerstbingo kl